Caràcter de campió a l’Hospitalet

El Mataró Parc Dori Dori Boet s’imposa a la pista del líder i ja es troba empatat a la primera plaça

Bàsquet fem Boet - Hospitalet

El conjunt que dirigeix Jordi Vizcaíno afrontava un difícil partit aquest cap de setmana de cara a les aspiracions de finalitzar primeres de grup a la primera fase de la competició, ni més ni menys, que contra el líder del grup, l’Hospitalet. A més a més, una victòria també assegurava la classificació matemàtica de les taronges a la següent fase i assegurava l’average particular.

El partit va començar de cine per les mataronines, amb un parcial de 7 a 23, semblava que seguien disposades a endur-se el gat a l’aigua des de bon principi. Judy Jones seguia intractable, acompanyada, a més a més, d’una sensacional Giménez.

Les coses es van igualar al segon quart. L’Hospitalet no volia renunciar a la victòria tan fàcilment, i totes les dificultats defensives que havia patit es van dissoldre gràcies a un encert espectacular. D’aquesta manera, el partit marxava al descans 34 a 40.

A la represa, l’Hospitalet semblava que continua portant la iniciativa de l’enfrontament, i seguint amb el seu encert, es va arribar a l’últim quart amb el partit pràcticament empatat, 53 a 56.

Però a l’últim període, les mataronines van tenir la sang freda necessària per aguantar els atac locals i, d’aquesta manera aconseguir assegurar una victòria que les catapulta a la primera posició de la taula classificatòria, quan només li quedarà un partit per disputar-se.

L’Hospitalet 70 – 77 Mataró Parc Dori Dori Boet

Mataró Parc Dori Dori Boet: Jones (24), Gibert (9), Chacón, Barbena, Graupera (5), Solé (2), Robira, Ruano (7), Mausset (8) i Giménez (22). 22 de 39 en tirs de 2, 7 de 19 en tirs de 3 i 12 de 21 en tirs lliures.
Parcials: 7-23, 27-17, 19-16 i 17-21