Míriam Balmes derrota al Viladecans sobre la botzina

La jugadora del Gress Platges de Mataró anota la cistella final i culmina una remuntada que manté el seu equip viu

Bàsquet Gress Mataró - Viladecans

El conjunt d’Adrià Castejón afrontava el dissabte un partit vital per les seves aspiracions d’aconseguir una de les quatre places que donen accés a la lligueta d’ascens de Copa Catalunya femenina. El seu rival, el Viladecans, segon a la classificació, no era el contrincant més assequible per aconseguir-ho.

I des de bon inici es va repetir la mateixa tònica, un partit molt igualat amb petits parcials per part d’ambdós equips que feien fluctuar el marcador entre petites diferències. El marcador al final del primer quart així ho reflectia, 20 a 21.

En el segon període, les visitants semblava que es trobaven més còmodes sobre el parquet del Mora i, d’aquesta manera, van poder marxar als vestuaris amb una lleugera diferència de 5 punts, 32 a 37.

A la represa, va ser el torn de les mataronines de tornar el parcial i situar-se, novament a un sol punt abans de començar el període definitiu, gràcies a una gran defensa que va bloquejar el, fins aquell moment, un solvent atac del Viladecans.

La igualtat al marcador va ser la tònica dels 5 primers minuts de l’últim quart, que acabarien empatats a 53, però just entrant a la recta final, un parcial de o a 8 del conjunt visitant semblava trencar el partit i donar la victòria al Viladecans, que es situava 56 a 63 quan faltaven poc més de 2 minuts per diputar-se.

Però el Platges no va abaixar els braços i amb una gran remuntada, liderada per un gran partit de Carrie Washington, va aconseguir empatar el partit a 63 quan encara quedaven alguns segons per jugar-se.

Llavors, en el que seria l’última possessió del partit, i quan només quedaven 5 segons, les visitants sacaven de la línia de fons del camp mataroní, però ho van fer sense encert i donant la possibilitat a Míriam Balmes -autora de 12 punts- d’aconseguir recuperar la pilota, creuar tota la pista quan tot i deixar la safata guanyadora quan tot just faltava una dècima al marcador, aconseguint així la catarsi de les jugadores grogues i del públic present al Mora.

Gress Platges de Mataró 65 – 63 Viladecans

Gress Platges de Mataró: Gòmez (2), Cuní (7), Balmes (12), Coll (2), Magriñá (6), del Moral (4), Washington (18), Milla (5) y Cobo (9). 16 de 32 en tirs de 2, 7 de 22 en tirs de 3 i 12 de 18 en tirs lliures.
Parcials: 20-21, 12-16, 14-10 i 19-16.