El Mataró Feimat no pot trencar amb la mala ratxa

Els grocs cauen a Palma malgrat mantenir opcions fins els últims instants

Bàsquet Mataró Feimat - Igualada

Després de tres derrotes consecutives el Mataró Feimat buscava recuperar el camí de la victòria, però el rival no era el més fàcil per aconseguir-ho. Els mataronins jugaven a Palma davant d’un rival que ocupava la tercera posició a la taula classificatòria.

El partit va ser molt igualat, amb una primera alternant cistelles per part dels dos equips amb petites alternatives al marcador. Al descans, el 30 a 29, deixava clar que tot encara estava per decidir-se.

A la segona part, un bon parcial dels locals al tercer quart els permetien aconseguir la màxima diferència, però sense acabar de despenjar-se al marcador. Però el gran partit de Diallo, que sembla haver tornat en plena forma de la lesió, mantenia els grocs dins el partit.

A l’últim quart, els de Charly Giralt no van tirar la tovallola i van aconseguir ajustar encara més el marcador, malgrat tot, però, el conjunt local va saber gestionar els últims instants de l’enfrontament i fer-se amb la victòria.

Palma 70 – 67 Mataró Feimat

Mataró Feimat: Diallo (22), Solé (8), Serratacó (11), Cabrera (4), Rodríguez (2), Viñallonga (3), Romero (15), Espiga, Tardio (2) i Sola. 18 de 39 en tirs de 2, 4 de 17 en tirs de 3 i 19 de 24 en tirs lliures.
Parcials: 15-12, 15-17, 27-20 i 13-18.