El Mataró Parc Boet s’endú la victòria de Tortosa

Els taronges fan un magnífic partit ofensiu per aconseguir un nou triomf

Tortosa - Mataró Parc

Després de les últimes dues derrotes, el Mataró Parc Boet visitava la pista del Tortosa amb la intenció de tornar al camí de la victòria, i malgrat el partit no va començar de la millor manera, amb el mataronins anant a remolc al marcador al final del primer període per 23 a 18, poc a poc van anar reaccionant.

El segon quart ja va ser de gran encert ofensiu per part dels dos equips, però al descans el conjunt tortosí encara es mantenia per davant al marcador, 51 a 47, però amb tot per decidir-se.

A la represa, els taronges van sortir disposats a fer-se amb el control del partit, i així ho van fer, amb un gran tercer quart, van eixugar la diferència local i van acabar el període liderant per 5 punts, 69 a 74.

I a l’últim quart, malgrat els intents de reacció locals, els d’Alberto Peña van tenir la serenitat necessària per fer-se amb la victòria, en un partit on van destacar Drakeford, Naharro i Rubio, amb 22, 23 i 24 punts respectivament.

Cantaires Tortosa 90 – 96 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Drakeford (22), Canals (8), Hermoso, Naharro (23), Franch (4), Corella (3), Rubio (24), Mañes (7) i Forcada (5). 18 de 39 en tirs de 2, 10 de 20 en tirs de 3 i 30 de 34 en tirs lliures.
Parcials: 23-18, 28-29, 18-27 i 21-22.