L’Igualada s’endú la victòria del Mora

El Mataró Feimat ja va anar a remolc del rival des del primer quart del partit

Bàsquet Mataró Feimat - Igualada

El conjunt de Charly Giralt es va enfrontar el passat diumenge a l’Igualada al Mora, el tercer classificat del seu grup de lliga EBA amb la intenció de recuperar-se de les últimes dues derrotes sofertes, però el partit ja no va començar bé per les aspiracions dels grocs, que van veure com el seu rival s’imposava clarament al primer període.

Tampoc van millorar gaire les coses al segon quart, on els mataronins, sense solucions en atac, veient com el partit ja arribava al descans pràcticament sentenciat, amb el marcador reflectint un contundent 25 a 42.

A la segona part, si bé és cert que els maresmencs van millorar en el seu joc, en cap cas el seu rival va flaquejar donant la més mínima opció de buscar la remuntada local i provocant la tercera derrota consecutiva del Mataró Feimat.

De tota manera, cal remarcar la bona notícia per als mataronins és la tornada a la pista d’Ike Diallo a les pistes, després d’una lesió que l’havia deixat un parell de mesos apartat de la pista.

Mataró Feimat 63 – 79 Igualada

Mataró Feimat: Diallo (10), Solé (6), Serratacó (13), Cabrera (2), Rodríguez (5), Ventura (3), Viñallonga, Ariño (2), Romero (18), Espiga, Tardio (2) i Sola (2). 17 de 31 en tirs de 2, 6 de 29 en tirs de 3 i 11 de 15 en tirs lliures.
Parcials: 14-26, 11-16, 20-20 i 18-17.