El Mataró Parc Boet cau a Menorca

Tot i jugar un bon partit els mataronins no poden superar un dels millors equips de la competició

Menorca Boet

El Mataró Parc Boet s’enfrontava el diumenge al matí al Menorca, intentant tornar al camí de la victòria després de la derrota patida la setmana anterior davant el Sant Adrià, però el rival era de màxima exigència, el tercer classificat, i el partit ja es va començar a tòrcer de bon principi, amb un primer quart on els locals es van mostrar superiors i van obrir les primeres diferències en el marcador.

Els d’Alberto Peña van reaccionar al segon quart, ajustant la defensa i trobant més facilitats en atac, d’aquest manera el partit arribava al descans amb una lleugera diferència favorable al conjunt local, 36 a 32, però amb tot per decidir-se.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Adrià

A la represa, la defensa menorquina es va tornar a imposar i malgrat seguia sense trobar-se còmode en atac, va aconseguir una mínima diferència que en un partit tant igualat resultaria molt difícil de remuntar per als mataronins.

I així va ser, malgrat el bona partit de Drakeford i Corella, els taronges no van poder aconseguir remuntar el partit, enduent-se la segona derrota consecutiva.

Menorca 72 – 65 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Drakeford (19), Canals (4), Hermoso (2), Naharro, Corella (25), Rubio (4), Mañes (6) i Forcada (5). 9 de 24 en tirs de 2, 10 de 29 en tirs de 3 i 17 de 21 en tirs lliures.
Parcials: 22-13, 14-19, 17-13 i 19-20