Dues mataronines subcampiones de la Copa de la Reina de bàsquet

Núria Martínez i Rosó Buch han caigut a la final amb l'Uni Girona davant el Perfumerías Avenida de Salamanca

Avui diumenge a les 12 hores s'ha jugat la final de la Copa de la Reina de bàsquet a Saragossa i en ella hi hem tingut la presència de dues jugadores mataronines, Núria Martínez i Rosó Buch formant part de l'equip de l'Spar Citylift Uni Girona.

180121Ba_NuriaRosófinal

Ahir es van guanyar la presència en aquesta final derrotant el Mann Filter de Saragossa, l'equip amfitrió, per un clar 80-60, amb una gran actuació de les dues mataronines. Rosó Buch va anotar 13 punts i Núria Martínez 11.

A la final l'equip gironí no ha pogut tombar l'equip del Perfumerías Avenida de Salamanca, que domina el bàsquet estatal, i ha caigut per 76-62. També molta participació de les dues bases- escortes mataronines, jugant juntes en molts moments del partit. Rosó Buch ha anotat 8 punts i Núria Martínez 18, sent la màxima anotadora de la final.

180120Ba_Girona

També estan entre els vuit millors de l'Eurocup

Hem de dir que el passat dia 11 l'Uni Girona, amb les dues mataronines, també va fer una altre gran actuació guanyant per 89-62 l'Olympiakos grec a Fontajau i classificant-se així per a  la ronda de 8 equips de l'Eurocup femenina.