El Mataró Parc Dori Dori Boet amb pas ferm cap al grup d’ascens

Les mataronines es van desfer de forma molt contundent del Bàsquet Molins

Bàsquet fem Boet - Hospitalet

Després de la victòria al derbi, les noies de Jordi Vizcaino van començar aquest 2018 en plena forma derrotant el Bàsquet Molins per un espectacular 30 a 61, dominant de principi a final i deixant clares les seves intencions de no renunciar a una de les 4 places que dóna accés al grup d’ascens.

El partit, tot i començar faltat d’encert, va estar controlat en tot moment per el conjunt taronja, que s’enfilava al descans amb un clar domini de joc i de resultat amb el 15 a 28 al marcador.

Però les maresmenques encara van sortir més endollades a la segona part i van tallar de soca-rel qualsevol tipus de reacció local. El parcial de 5 a 19 era més que explícit del que s’havia vista a la pista.

Així doncs, amb un últim període purament de tràmit, el Boet va certificar una nova victòria que les apropa al grup d’ascens i intentar l’assalt al primer lloc del seu actual grup.

Bàsquet Molins 30 -  61 Mataró Parc Dori Dori Boet

Mataró Parc Dori Dori Boet: Gibert (6), Chacón, Barbena (3), Graupera (8), Solé, Rovira (2), Ruano (16), Massuet (5), Vallès (3), Giménez i Jones (18). 18 de 40 en tirs de 2, 4 de 23 en tirs de 3 i 13 de 20 en tirs lliures.
Parcials: 4-9, 11-19, 5-19 i 10-15.