El Gress Platges de Mataró pateix però suma una victòria clau

Les mataronines segueixen mantenint les opcions d’arribar a la quarta plaça després de derrotar el Roser

Bàsquet Platges Mataró - Igualada

El conjunt que entrena Adrià Castejón va tornar de les vacances amb la obligació de sumar la victòria si volia mantenir opcions de poder escalar a la quarta posició després de perdre al derbi a l’últim partit abans de l’aturada nadalenca. Així doncs, al partit que va enfrontar-les contra el Roser barceloní aquest passat dissabte van complir i van sumar una victòria molt soferta.

I això que el partit no va començar molt bé per les grogues, en un primer quart de domini visitant i que, malgrat la lleugera reacció al segon període com reflectia el marcador de 25 a 29 amb el que s’arribava al descans de l’enfrontament.

A la segona part, però, les locals van fer-se amb el control de l’enfrontament i, poc a poc, van anar capgirant el resultat, aconseguint empatar al final tercer període i enduent-se l’enfrontament al final del partit, no sense un gran esforç al darrera.

Gress Platges de Mataró 59 – 55 Roser

Gress Platges de Mataró:  Gómez (3), Cuni (11), Balmes (5), Coll, Magriñà (9), Vico, Del Moral, Luceño, Washington (17), Cavallé i Milla (14). 18 de 32 en tirs de 2, 3 de 16 en tirs de 3 i 14 de 21 en tirs lliures.
Parcials: 15-21, 10-8, 15-19 i 11-15