Derrota clara a casa del Mataró Parc Boet davant del Sant Adrià

Els taronges es van veure condicionats tot el partit per el mal primer quart

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Adrià

Tornada a la competició després de l’aturada nadalenca per als equips de lliga EBA, i amb ells el Mataró Parc Boet que rebia a casa el Sant Adrià i, ja de bon principi, van veure com el partit es torçava amb un parcial molt dur de de 14 a 31.

Els mataronins, de la mà del seu joc interior –Drakeford i Mañes, que van sumar 41 punts entre els dos- semblava que es refeia mínimament i els d’Alberto Peña marxaven al descans perdent per 39 a 50.

A la segona part, però, els d’Alberto Peña no van trobar el sistema per seguir retallant les diferències davant d’un conjunt que es trobava molt còmode a la pista, i amb un marcador molt favorable.

Al final, els visitants van aconseguir augmentar una mica més la diferència fins arribar al marcador definitiu de 77 a 97. Una derrota que fa que els seus rivals els superin a la taula classificatòria.

Mataró Parc Boet 77 – 97 Sant Adrià

Mataró Parc Boet: Vázquez (3), Drakeford (21), Canals (5), Naharro (8), Ros, Franch (3), Corella (10), Salmerón, Rubio (2), Mañes (20) i Forcada (5). 18 de 33 en tirs de 2, 6 de 26 en tirs de 3 i 23 de 29 en tirs lliures.
Parcials: 14-31, 25-19, 17-23 i 21-24.