La lliga EBA reprèn l'activitat

El Mataró Parc Boet rebrà el Sant Adrià i el Mataró Feimat s'enfrontarà al JAC Sants

 

Bàsquet Mataró Parc Boet - Castelldefels

 

Torna la lliga EBA després de les vacances nadalenques i amb ella els partits dels dos equips mataronins que hi juguen, el Mataró Feimat i el Mataró Parc Boet.

El Boet rep el Sant Adrià per continuar mirant cap a dalt

El Mataró Parc Boet, que es troba al Grup A, rebrà la visita del Sant Adrià aquest dissabte 13 a les 20 a l’Eusebi Millán. El conjunt que entrena Alberto Peña, que ocupa la 4a posició a la taula amb 7 victòries i 5 derrotes, podria obrir més forat a la part alta de la taula, doncs el seu rival tan sols ocupa una posició menys a la taula, amb 6 victòries i 6 derrotes.

Els taronges, a més a més, buscaran seguir amb la ratxa de tres victòries consecutives –i fer-la de quatre- que els ha fet passar de la part baixa de la classificació a la part alta de la mateixa.

 

Classificació Actual: Girona i EL MASNOU, 21; Menorca, 20; MATARÓ PARC BOET i Sant Josep, 19; Sant Adrià i Tarragona, 18; ARENYS (-1) i Tortosa, 17; Collblanc (-2) i Castelldefels, 16; Quart (-1) i Barberà, 15; i Roser, 14.

El Mataró Feimat visita la pista d’un dels cuers

Al grup B, el conjunt mataroní del Mataró Feimat visitarà la pista del JAC Sants el diumenge 14 a les 13h del migdia, amb la ferma intenció d’obrir més forat amb la part baixa de la taula on, precisament, està instal•lat el conjunt barceloní –és penúltim amb tan sols 2 victòries i 10 derrotes-.

L’equip de Charly Giralt, que va començar molt fort però que després va entrar en una fase més irregular de resultats, ara mateix ocupa la vuitena posició amb un balanç equilibrat de 6 victòries i 6 derrotes, esperant fer una segona part de la temporada al mateix nivell que el curs passat, on va aconseguir la permanència partint d’una situació molt més complicada.

Bàsquet Mataró Feimat - Andorra B


Classificació Actual: Vic, Pardinyes Lleida, 22; Igualada, Valls, Palma i Mollet, 20; Olivar, MATARÓ FEIMAT i Cornellà, 18; Salt, 16; Castellbisbal i Cerdanyola, 15; i JAC Sants i Andorra "B", 14.