Torna Copa Catalunya amb l'objectiu de la fase d'ascens

Partits assequibles per als conjunts mataronins després de l’aturada nadalenca

 

Bàsquet fem Mataró Parc Dori Dori Boet - Gress Platges Mataró

A Copa Catalunya femenina també retorna la competició, amb els dos equips de la ciutat buscant la classificació per al grup d’ascens –ho aconsegueixen els 4 primers classificats-, quan només queden 5 jornades per disputar-se de la primera fase.

El Gress Platges de Mataró, que ha de recuperar dues victòries si vol ser-hi, rebrà la visita del Roser barceloní aquest dissabte 13 a les 19:30 al Josep Mora. Un partit on només els val la victòria davant d’un rival que ocupa la penúltima plaça amb 2 victòries i 9 derrotes.

Pel que fa al Mataró Parc Dori Dori Boet, després de la seva victòria al derbi, afronta la recta final de la primera volta amb optimisme i visitarà la pista del Bàsquet Molins –diumenge 14 a les 17:45-, buscant una victòria que permeti continuar pressionant els conjunts capdavanters de la taula davant d’un rival que ocupa la part baixa de la taula.

 


Classificació Actual: Viladecans i Hospitalet, 22; Gramenet (-1), 20; MATARÓ PARC DORI DORI BOET (-1), 19; GRESS PLATGES DE MATARÓ, 18; Igualada (-1) i Molins, 14; Roser (-1) i Banyoles, 12.