El Mataró Parc Dori Dori Boet intractable al derbi mataroní

Les taronges passen per sobre del Gress Platges de Mataró davant d’un públic entregat

Bàsquet fem Mataró Parc Dori Dori Boet - Gress Platges Mataró

Després de l’ajustat partit de la primera volta al Mora, va arribar el derbi de tornada a l’Eusebi Millán entre el Mataró Parc Dori Dori Boet i el Gress Platges de Mataró aquest passat diumenge. El partit era important per els dos equips de cara a les seves aspiracions d’aconseguir la millor classificació possible pensant en la segona volta de la competició, però van tornar a ser les taronges les que es van endur la victòria i, a més a més, sent absolutament superiors al conjunt groc.

El partit ja va començar molt bé per al Boet i molt malament per al Platges. Amb les noies de Jordi Vizcaino molt encertades en atac i aconseguint aturar l’atac de les seves rivals arribant al final del primer període dominant per 18 a 9.

La tònica no canviaria al sego quart, per a desgràcia de les d’Adrià Castejón que, per rematar-ho encara sumarien més errors en el tir que en el primer període, d’aquesta manera s’explica el més que contundent 37 a 13 amb el que s’arribava al descans, amb el partit pràcticament vist per sentència.

A la represa, no hi va haver reacció visitant i les locals, aprofitant que es tractava d’un derbi, encara van seguir jugant amb gran intensitat i defensant molt bé els atacs de les grogues, propiciant una diferència cada cop major al marcador. Al final del tercer quart ja era de 50 a 21.

I l’últim quart, tot i que va millorar l’encert del Platges, les jugadores del Boet, amb una Judy Jones pletòrica amb 24 punts i 16 rebots, també es va endur l’últim període i arribant al resultat final de 65 a 33 per a deliri del públic del Boet que havia omplert l’Euebi Millán.

Mataró Parc Dori Dori Boet 65 – 33 Gress Platges de Mataró

Mataró Parc Dori Dori Boet: Jones (24), Gibert (9), Chacon (2), Barbena, Graupera (3), Solé (4), Rovira (1), Ruano (11), Massuet, Girabalt i Jiménez (11). 19 de 38 en tirs de 2, 6 de 16 en tirs de 3 i 9 de 13 en tirs lliures.
Gress Platges de Mataró: Gómez (3), Cuni (3), Balmes, Coll, Magriñá, Del Moral (8), Washington (13), Milla i Murat (6). 11 de 35 en tirs de 2, 2 de 19 en tirs de 3 i 5 d’11 en tirs lliures.
Parcials: 18-9, 19-4, 13-9 i 15-11.