Torna el derbi mataroní del basquet femení

El Gress Platges de Mataró es voldrà prendre la revenja de la primera volta

 

Bàsquet Platges Mataró - Mataró Parc Dori Dori Boet

 

Després de descansar durant aquest passat Pont, torna el bàsquet de Copa Catalunya, i ho fa amb el partit estrella, el derbi mataroní del bàsquet femení entre el Mataró Parc Dori Dori Boet i el Gress Platges de Mataró que s'enfrontaran aquest diumenge a les 16:30 al pavelló Eusebi Millán. Les de taronja, que juguen de locals, buscaran reeditar l'èxit de la primera volta, on van aconseguir batre a les grogues de l'Esportiva per 55 a 58 al Palau Josep Mora.

A més a més, en termes esportives, el derbi arriba en un moment molt important de la temporada on els dos clubs necessiten guanyar si volen mantenir les seves possibilitats d'atrapar al grup capdavanter format Hospitalet, Viladecans i Draft Gramenet amb 9 victòries i dues derrotes després d'onze partits jugats. Pel que fa als conjunts mataronins, tots dos sumen 7 victòries, amb la diferència que el Mataró Parc Dori Dori Boet suma tres derrotes per les 4 del Gress Platges de Mataró, donat que les taronges ja han superat la seva jornada de descans.

Bàsquet Platges Mataró - Mataró Parc Dori Dori Boet

És important afegir que no tenim precedents de resultats de temporades anteriors perquè aquesta, és tot just la primera temporada del Boet a Copa Catalunya femenina després de l'ascens que va assolir la temporada passada.

L'AE Boet farà la presentació de la temporada

Aprofitant el derbi mataroní de Copa Catalunya femenina al Millán, l'AE Boet realitzarà la presentació de tots els seus equips el diumenge 17 a les 18:30h, tot just després de l'enfrontament.