Nova victòria del Mataró Parc Dori Dori Boet

Les mataronines es mantenen al grup capdavanter gràcies a una gran remuntada a l'últim quart

Bàsquet Platges Mataró - Mataró Parc Dori Dori Boet

El Mataró Parc Dori Dori Boet va aconseguir aquest passat cap de setmana una important victòria a domicili a la pista del Banyoles, després d'un partit molt emocionant que no es va resoldre fins als últims instants.

Les noies dirigides per Jordi Vízcaino van començar millor l'enfrontament, anotant i amb bones defenses, un fet que va permetre que arribessin al descans dominant per 9 punts, 19 a 28.

A la represa però, les banyolines van reaccionar, anul·lant l'equip taronja i aconseguint anotar amb un gran encert. El marcador parcial al tercer quart ja era prou eloqüent, 23 a 8. Amb les maresmenques veient-se per darrera al marcador, 42 a 36.

A l'últim quart però, la millor defensa mataronina va tornar i recuperant l'encert ofensiu va permetre tornar a capgirar el marcador i endur-se una nova victòria, la quarta en el que ja va de temporada, per tan sols una derrota.

CB Banyoles 49 – 52 Mataró Parc Dori Dori Boet

Mataró Parc Dori Dori Boet: Jones, Gibert, Chacón, Barbena, Graupera, Solé, Rovira, Ruano, Massuet, Giménez, Roig i Latorre.
Parcials: 9-14, 10-14, 23-8 i 7-16.