Jordi Vizcaíno ha guanyat la partida a les banquetes a Adrià Castejón

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 08 Octubre 2017 23:19

Bàsquet Platges Mataró - Mataró Parc Dori Dori Boet

El diumenge al migdia el Palau Josep Mora ha acollit un derbi històric pel que fa al bàsquet femení, ja que per primera vegada s'han enfrontat els primers equips de la UE Mataró i de l'AE Boet Mataró. I després d'un matx molt intens la victòria ha estat per a l'equip visitant el Mataró Parc Boet Dori Dori que s'ha imposat per 55-58, curiosament el mateix resultat exacte amb el que el dia abans el Mataró Feimat masculí havia guanyat a Cornellà en partit de Lliga EBA.

El partit ha estat molt més ben treballat per part de l'equip taronja, que amb diverses jugadores amb passat a la Unió, ha sabut frenar molt bé el potencial de les tres jugadores nord-americanes de l'equip local, mentre que a l'altre costat l'equip groc no ha pogut aturar a Judy Jones que amb 21 punts i 12 rebots ha estat la jugadora clau del partit.

El partit va començar amb gran encert en els triples per part de l'equip groc que es va posar amb avantatge (11-7). Però es va bloquejar en atac davant la bona defensa del Boet i al final del primer quart el marcador ja s'havia capgirat clarament (13-20).

El segon quart va començar igual que el primer, amb domini de l'equip local que va fer un parcial de 9-0 per posar-se altre cop per davant i després va saber mantenir l'avantatge fins al descans.

A la represa el Boet va agafar el domini en el marcador aprofitant el desencert de les locals i controlant bé el rebot, i l'equip local tot el va poder fer és empatar en alguna ocasió però sense posar-se mai per davant. I el darrer quart, ja amb molts nervis, amb els dos equips defensant al màxim, va ser un recital de tirs lliures i en els darrers cinc minuts només va haver-hi dues cistelles en joc. I tot i que el seu percentatge en els tirs lliures no va ser massa alt (quatre errades en els darrers dos minuts) el Boet va acabar emportant-se el triomf.

PLATGES MATARÓ 55-58 MATARÓ PARC BOET DORI DORI

PLATGES MATARÓ: Gómez (6), Cuní (5), Balmes (3), Coll (4), Magriñà (8), Del Moral (2), Harris (3), Hobbard (7), Washington (2), Milla (7), Murat (8).
MATARÓ PARC BOET DORI DORI: Gibert (9), Massuet, Chacón, Barbena (6), Graupera (3), Solé (4), Rovira, Ruano (6), Roig, Jones (21), Giménez (6), Latorre (3).
PARCIALS: 13-20, 20-10, 9-14, 13-14.