El Mataró Parc Dori Dori Boet cau en la seva estrena a casa

Les mataronines es van veure superades al tercer quart i ja no van poder reaccionar per endur-se la victòria

Boet Vizcaino indicacions

Un dur enfrontament el presenciat el passat dissabte a l'eusebi Millán on el Viladecans es va endur la victòria davant un Mataró Parc Dori Dori Boet que va anar de més a menys durant el partit. Les de Vizcaino van marcar el ritme durant tot el primer quart, amb un gran encert al tir exterior i un joc molt col·lectiu.

En el segon quart, però, el conjunt visitant ja va millorar considerablement, retallant la diferència i arribant al descans 5 punts per sota, 38 a 33.

A la represa, tot i uns primers minuts de gran igualtat, el Viladecans va aconseguir imposar la seva defensa aconseguint remuntar el partit i situant-se 6 punts per sobre al final del tercer quart. Una diferència que van saber defensar molt bé, amb bon encert al tir, evitant que les taronges poguessin tornar a recuperar la iniciativa al marcador, encaixant, d'aquesta manera, la seva primera derrota.

Mataró Parc Dori Dori Boet 59 – 66 Viladecans

Mataró Parc Dori Dori Boet: Gibert (8), Chacón, Barbena (6), Graupera (2), Latorre (6), Rovira, Ruano (13), Massuet, Roig, Jones (18) i Jiménez (6). 13 de 31 en tirs de 2, 7 de 22 en tirs de 3 i 12 de 22 tirs lliures.
Parcials: 23-14, 15-19, 5-16 i 16-17.