Cap de setmana de finals a quatre per al Mataró Parc Boet

L'equip masculí jugarà a Salou mentre que el femení ho farà a Lleida

 

Bàsquet Mataró Parc Boet - SESE

L'AE Boet pot viure un dels caps de setmanes més exitosos de la seva història aquest 27 i 28 de maig amb la disputa de les finals a quatre d'ascens  del sènior masculí, a Salou, i el sènior femení, a Lleida.

L'equip masculí, el Mataró Parc Boet, després d'eliminar el SESE s'ha classificat per la final a Quatre d'ascens a Lliga EBA i s'estrenarà aquest dissabte 27 a les 18:05 a Salou. Tot i ser campions del seu grup, els mataronins s'enfrontaran al Vic, el rival contra qui han patit la derrota més contundent de la temporada, 94 a 68. A la primera volta la victòria sí que va ser per als mataronins per 93 a 84. Per tant, la motivació és més que evident per a superar aquest repte.

En el cas de superar les semifinals, la final es disputaria el diumenge 28 a les 12:30 del matí contra el vencedor del Roser contra el Sant Josep. Així doncs, el cansament i la profunditat de plantilla també pot ser un factor determinant si es volen fer amb el títol i l'ascens.

El Mataró Parc Dori Dori Boet se la juga a Lleida

Després d'una temporada pràcticament perfecte, les noies del conjunt taronja se la juguen aquest cap de setmana a Lleida contra el Molins de Rei al Pavelló Barris Nord, el dissabte 27 a les 19:15h, en un partit que val l'ascens.

En cas de victòria, la final es disputaria el diumenge també a les 19:15 contra el vencedor de l'eliminatòria entre el Sant Nicolau i el Lleida.