El Platges de Mataró no pot amb el Barça i es queda sense ascens

L'ex-jugadora del Platges, Sheila Dixon, es converteix en la botxí de les mataronines

20170520_Final a Quatre_Barça-Platges

Tota la temporada en dos partits, o com a mínim aquesta sembla la filosofia de les finals a quatre. El Platges de Mataró, que havia aconseguit fer-se un lloc a la Copa Catalunya femenina, no va poder superar l'amfitrió de la competició, el Barça CBS. Un equip que s'havia mostrat pràcticament imbatible i que el conjunt mataroní no havia pogut guanyar en cap dels dos enfrontaments anteriors.

El partit ja va començar amb una clara declaració d'intencions de les culers, molt més intenses i encertades durant el primer període. Una circumstància que permetria que agafessin les primeres diferències del partit, de la mà d'una encertadíssima Sheila Dixon, qui la temporada anterior defensava la samarreta del Platges. Al final del primer quart el marcador ja era de 18 a 7, i la semifinal ja s'havia complicat molt.

Al segon període les grogues van reaccionar ofensivament, trobant més situacions clares, però seguien sense trobar la defensa que aturés el conjunt blaugrana i, a poc a poc, la diferència encara es va fer més gran, arribant als 38 a 22 al descans.

El tercer quart sentencia

A la represa, la sortida del conjunt culer va acabar de segellar la victòria, amb un parcial que les situava per sobre dels 20 punts de diferència. Adrià Castejón, després d'un temps mort, exigia al seu equip, si més no, lluitar fins al final, i així ho van fer, aprofitant la relaxació i rotacions locals pensant en la final, les mataronines van aconseguir millorar força el seu rendiment i retallar les diferències fins a arribar al 72 a 55 final.

Barça CBS 72 – 55 Platges de Mataró

Platges de Mataró: Kador (13), Gómez (2), Murat (-), A. García (-), Magriñà (3), E. Garcia (-), López (2), Harris (9), Butler (22) i Kehoe (4). 20 de 43 en tirs de 2, 2 de 22 en tirs de 3 i 9 de 13 en tirs lliures.
Parcials: 18-7, 20-15, 24-12 i 11-21.

El segon quart les condemna al quart lloc

Al partit pel tercer i quart lloc, disputat el diumenge al matí, les d'Adrià Castejón, amb minuts molt més repartits, van pagar un segon quart desafortunat ofensivament i ja van anar a remolc tot el partit, sense poder superar el Draft Gramenet, finalitzant la final a quatre en quarta posició.

Platges de Mataró 54 – 63 Draft Gramenet

Platges de Mataró: Kador (8), Gómez (6), Murat (8), A. García (6), Magriña (12), E. García (2), López (-), Harris (7), Butler (3) i Keohe (2). 14 de 34 en tirs de 2, 6 de 17 en tirs de 3 i 8 de 14 en tirs lliures.
Parcials: 17-15, 8-14, 13-17 i 16-17