El Mataró Feimat rep la visita del Sant Nicolau Sabadell

Els mataronins tenen un nou enfrontament vital per la permanència davant d'un rival directe

 

Bàsquet Mataró Feimat - Santfeliuenc

Aquesta tarda els nois de Charly Giralt s'enfronten al Sant Nicolau Sabadell a 18:30 al Palau Josep Mora. Es tracta d'un partit vital de cara a l'intent de mantenir la categoria, en un grup on sembla que els equips de baix ja no fallen, on la cinquena posició només està a 4 victòries de diferència.

El Sant Nicolau, a més a més, és un rival directe per als mataronins, amb dues victòries més, i no poden deixar que s'escapi al capdavant, una situació que dificultaria la permanència. Els grocs buscaran mantenir una magnífica ratxa d'imbatibilitat d'aquest 2017 a casa, un element clau per intentar aconseguir l'objectiu a final de temporada.

El Platges se les veurà amb el CB Roser

Dues hores abans, a les 16:30, el Mora veurà el partit del femení, el Platges de Mataró, en el seu intent per intentar aconseguir la quarta plaça que permetria disputar la final a quatre d'ascens a lliga femenina 2.

El rival de les d'Adrià Castejón serà el CB Roser, a qui ja van derrotar a la primera volta a Barcelona, i que ara necessiten tornar a vèncer per seguir pressionant l'Almeda, amb qui empaten a la taula, i el Draft Gramenet, que sembla que està perdent gas a mesura que avança la temporada.