El Platges de Mataró supera el GEiEG i empata amb el quart classificat

La victòria, a més a més, allunya el conjunt gironí amb qui empatava a la classificació

Bàsquet fem Platges Mataró - GEIEG

El Platges de Mataró s'enfrontava aquest passat diumenge al GEiEG gironí al Mora, en un partit en què estava en joc el fet de poder seguir pressionant per aconseguir la quarta plaça, l'última que dóna accés a la final a quatre d'ascens a lliga femenina 2.

El partit va començar bé per les mataronines, dominant el primer quart amb un bon ritme anotador i una defensa que dificultava l'encert de les gironines. Al final del primer quart el marcador era de 18 a 14.

Encara millorarien més les coses al segon quart, on les noies d'Adrià Castejón encara millorarien més, tant en atac com en defensa i, com a conseqüència, el resultat ja superava els 10 punts de marge en arribar el descans, 41 a 27.

Intent de reacció visitant a la segona part

A la represa, el conjunt visitant va intentar remuntar i, a poc a poc, es va anar apropant en el marcador, mentre aconseguien anotar i que les jugadores locals perdessin frescor ofensiva. Al final del tercer quart la diferència havia tornat a baixar dels 10 punts de diferència, 53 a 45.

A l'últim quart, però, tot i els intents visitants, les grogues van saber controlar bé la situació i acabar enduent-se una victòria molt important que fa que empatin a la classificació per la quarta plaça amb el Basket Almeda

Platges de Mataró 71 – 66 GeiEG

Platges de Mataró: Kador (5), Gómez (-), Murat (2), A. García (-), Magriñá (2), E. García (15), López (2), Harris (20), Butler (14) i Keohe (11). 23 de 49 en tirs de 2, 6 de 20 en triples i 7 d'11 en tirs lliures.
Parcials: 18-14, 23-13, 12-18 i 18-21.