Núria Martínez guanya la Copa italiana de bàsquet amb l'Schio

La mataronina va ser jugadora important en la final en què el seu equip va superar el Lucca

La jugadora de bàsquet mataronina Núria Martínez, l'esportista que més vegades ha estat proclamada la millor esportista de la nostra ciutat, va aconseguir el passat cap de setmana un nou títol que afegir al seu palmarès. Formant part del Famila Wuber de la localitat d'Schio molt propera a Vicenza, va guanyar la final de la Copa d'Itàlia de bàsquet en superar a la final per 80-66 el Gesam Gas de Lucca, que és l'actual líder de la lliga italiana, de la qual l'Schio és segon.
 

A la semifinal de la Final Four, l'Schio va derrotar el Venezia, l'equip amfitrió per 55-67, en un partit en el qual la Núria va formar part de l'equip inicial de l'Schio i va jugar 20 minuts, anotant 4 punts i donant 2 assistències i capturant 3 rebots.

A la final davant el Lucca, Núria Martínez va tornar a sortir en l'equip inicial i va disputar 28 minuts, anotant 8 punts, capturant 3 rebots, donant 2 assistències i recuperant 8 pilotes. Tot això li va donar un total de 20 de valoració, sent la segona més valorada del seu equip per darrere de Nancy Anderson, que amb 33 punts i 37 de valoració va ser la MVP de la final.

170301Ba_NúriaCopa

La jugadora mataronina, de 32 anys, ha tornat aquesta temporada a Schio, on ja havia jugat fa 7 temporades, procedent del bàsquet turc on ha jugat al Kaisery i al Galatasaray, equip amb el que va aconseguir el títol de la lliga turca la temporada 2014-15.

El Famila Wuber Schio ha acabat la primera fase de l'Eurolliga de bàsquet classificat en quarta posició del grup A i a quarts de final s'haurà d'enfrontar els pròxims 7 i 10 de març, a l'Ekaterinburg rus, campió de la darrera edició.