El Mataró Feimat buscarà puntuar davant el Cornellà

Els mataronins intentaran seguir sense perdre a casa aquest 2017

 

El Mataró Feimat té una oportunitat aquest diumenge a les 18:30 a l’Eusebi Millán per aconseguir, en un mes, més victòries que en tota la segona meitat del 2016 en Lliga EBA. El seu rival, el Cornellà, que ocupa la zona mitja de la taula classificatòria amb 8 victòries i 8 derrotes, segur que no ho posarà fàcil.

Una victòria dels de Charly Giralt significaria mantenir-se imbatuts a casa aquest 2017, on ja s’ha derrotat a l’Arenys al derbi i a l’Olivar, i seguir amb opcions d’aconseguir la permanència a final de temporada.

El Mataró Parc Boet visita la pista del Sant Cugat

Després d’igualar el Sant Josep a la taula la jornada passada, els nois d’Alberto Peña visitaran aquest dissabte a les 18:30 la difícil pista del Sant Cugat, precisament el botxins del Sant Josep la jornada passada.

El rival dels taronges ocupa la sisena posició a la taula amb 10 victòries i 6 derrotes, i suposarà un repte gran per als mataronins si volen seguir amb la gran ratxa de victòries que porten.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Gervasi

El Platges de Mataró descansa abans  d’estrenar-se al grup d’ascens davant del CB Roser

Després d’acabar la primera fase en tercera posició del seu grup, les mataronines d’Adrià Castejón tenen una jornada de descans abans de començar la fase d’ascens a la pista de l’històric barceloní, Club Bàsquet Roser.