El Mataró Parc Boet molt superior al Sant Gervasi

Els vallesans només van aguantar el primer quart amb el partit igualat

Partit desigual el disputat a l'Eusebi Millán el passat dissabte, on els mataronins no van tenir problemes per desfer-se del Sant Gervasi, en el seu intent per no despenjar-se en la lluita per la primera posició de Copa Catalunya amb el Sant Josep.

Els de Mollet del Vallès només van ser capaços d'aguantar el primer quart al conjunt d'Alberto Peña que, tot i això, ja dominaven per 18 a 16.

Al segon quart l'atac mataroní va començar a funcionar com ens té acostumats, obrint les primeres diferències importants en el marcador arribant al descans fregant els 10 punts de diferència, 42 a 33.

Sense color a la segona part

A la represa, els taronges van sortir disposats a sentenciar el partit i, malgrat la resistència visitant, els 26 punts dels locals situaven 15 punts de diferència entre els dos conjunts als finals del tercer període.

L'últim quart només va servir per acabar de certificar la victòria del Mataró Parc Boet que, d'aquesta manera, s'aprofita de la derrota a casa del Sant Josep davant el Sant Cugat per 72 a 73, i torna a empatar al capdavant de la classificació amb els de Badalona. Tots dos equips amb 14 victòries i 2 derrotes quan queden 10 partits per disputar-se de la fase regular.

Mataró Parc Boet 88 – 68 Sant Gervasi

Mataró Parc Boet: Vázquez (5), Canals (3), Smith (16), Hermoso (17), Naharro (12), Franch (-), Corella (3), Duran (-), Pavkovic (14), Rubio (14) i Forcada (4). 24 de 42 en tirs de 2, 9 de 22 en tirs de 3 i 13 de 28 en tirs lliures.
Parcials: 18-16, 24-17, 26-20 i 20-15.