El Platges de Mataró venç l'Igualada gràcies a una gran segona meitat

L'exhibició de Marquisha Harris sota els cèrcols, amb 21 rebots, va ser fonamental

El Platges rebia al Mora un Physic Igualada necessitat de victòria per mantenir les esperances de poder classificar-se per a la fase d'ascens de Copa Catalunya, i així ho va demostrar a la primera part on, després d'un primer quart igualat, al segon període van anul·lar l'atac local per situar-se 5 punts a dalt al descans, 22 a 27.

Superioritat local a la segona part

A la represa, van ser les mataronines les que no van voler veure's superades a casa, i amb una gran defensa i superioritat al rebot, on Marquisha Harris va destacar amb la barbaritat d'agafar-ne 21, van anul·lar les seves rivals, deixant-les en només 16 punts en tota la segona meitat i aconseguint una victòria final per 15 punts de diferència, ara que només queda una jornada de la primera volta de la competició.

Platges de Mataró 58 – 43 Physic Igualada

Platges de Mataró: Kador (1), Gómez (-), Murat (8), A. García (2), Magriñà (-), E. García (2), Cárceles (11), Ferré (-), López (3), Harris (14), Turner (14) i Keohe (3). 20 de 45 en tirs de 2, 2 de 19 en tirs de 3 i 12 de 18 en tirs lliures.
Parcials: 15-13, 7-14, 14-8 i 22-8.