Victòria de prestigi del Mataró Parc Boet

Els taronges s'imposen en una pista molt complicada i ho fan amb una remuntada de 17 punts

El Mataró Parc Boet va jugar aquest dissabte el seu partit de lliga de Copa Catalunya en una de les pistes més complicades de la competició, la del CB Santa Coloma. I des de bon començament, els locals van fer valer el factor camp i es van endur el primer parcial per 26-20. La defensa dels mataronins no acabava de funcionar, i això ho anaven aprofitant els colomencs per ampliar la diferència en el marcador, col·locant-se 14 punts per sobre a la mitja part, 52-38.

Treuen el caràcter a la segona part

A la represa, tot semblava que seguiria igual, quan en el minut 4 el marcador reflectia la màxima diferència del partit 59-42. A partir d'aquest moment, els homes d'Alberto Peña, van intensificar la seva defensa, començant a anotar amb més fluïdesa i, a poc a poc, s'anaven retallant diferències.

Quan faltaven 5 minuts pel final del partit, el marcador mostrava un empat a 67. En aquest moment, els nervis per una banda i altra es van fer notar, i aquí l'experiència dels visitants va resultar clau, anotant una cistella guanyadora quan faltaven 2 segons per a la conclusió de l'enfrontament decantant el partit per 74-76. Una nova victòria que referma el Mataró Parc Boet en la segona posició de la classificació, amb 13 victòries i 2 derrotes.

CB Santa Coloma 74 – 76 Mataró Parc Boet

Mataró Parc Boet: Vázquez (-), Canals (3), Smith (3), Hermoso (10), Naharro (2), Jensen (8), Franch (7), Corella (9), Pavkovic (5), Rubio (25) i Forcada (4). 24 de 54 en tirs de 2, 7 de 20 en tirs de 3 i 7 de 10 en tirs lliures.
Parcials: 26-20, 26-18, 13-19 i 9-19.