El Mataró Parc Boet s'exhibeix davant del cuer

El CN Sabadell només va oposar resistència en el primer quart

Segon partit del Mataró Parc Boet aquest 2017 i segona victòria a l'Eusebi Millán superant els 90 punts en el marcador. En aquest cas la víctima va ser el CN Sabadell, el cuer del grup de Copa Catalunya que no va ser rival per als taronges que, amb un partit menys, segueixen en la persecució d'un Sant Josep de Badalona que tampoc afluixa.

Els d'Alberto Peña van veure com els vallesans començaven molt forts, imposant-se al primer quart per intentar donar una de les sorpreses de la setmana. El marcador així ho reflectia amb un 17 a 23 al final del període.

Però la sorpresa es va acabar aquí, quan els taronges van començar a dominar el ritme del partit i trobar solucions ofensives en cada atac. El potencial anotador era molt superior al del Sabadell i, a poc a poc, el marcador va donar la volta, fins a arribar al descans en què els del Pla d'en Boet ja dominaven per 3 punts, 44 a 41, després d'un parcial de 27 a 18.

Exhibició ofensiva a la segona part

El tercer període ja va començar amb els maresmencs endollats on l'aportació ofensiva d'Smith (amb 19 punts i 7 rebots), Corella (20 punts) i Marc Rubio (18 punts) va ser completament indefensable per als visitants que, a poc a poc, veien com el partit se'ls escapava perdent ja de 10 punts al final del quart, 69 a 59.

L'últim període els mataronins ja es van convertir en una piconadora, acabant d'escombrar les intencions del seu rival fins a arribar al 96 a 72 definitiu. A més a més, també va debutar amb 4 punts el nou fitxatge del club mataroní, Ilija Pavkovic, un interior de nacionalitat sèrbia que ajudarà al club a reforçar tant les posicions de 4 com de 5.

Mataró Parc Boet 96 – 72 CN Sabadell

Mataró Parc Boet: Vàzquez (3), Canals (-), Smith (19), Hermoso (9), Naharro (12), Ros (2), Jansen (7), Corella (20), Pavkovic (4), Rubio (18) i Forcada (2). 21 de 38 en tirs de 2, 13 de 30 en tirs de 3 i 15 de 18 en tirs lliures.
Parcials: 17-23, 27-18, 25-18 i 27-13.