El Mataró Feimat a sumar a Collblanc

Cap de setmana de contrastos per els diferents equips de bàsquet de la ciutat de Mataró

 

Mataró Feimat - Arenys

Els de Charly Giralt intenten donar aquesta tarda a partir de les 18:30 la sorpresa davant del Collblanc al Pavelló Municipal Fum d’Estampa de l’Hospitalet de Llobregat.

Després de perdre contra el líder, el Menorca, els grocs tindran una nova ocasió per donar la sorpresa, aquest cop superant el quart classificat de la taula i, d’aquesta manera, intentar superar els seus dos rivals al grup que tanca la categoria de cara a mantenir-se a Lliga EBA, el Simply Olivar i el Sant Nicolau Sabadell, tots tres amb 10 derrotes acumulades per només 3 victòries.

El Mataró Parc Boet rep el cuer

El Mataró Parc Boet torna a jugar a casa aquest cap de setmana contra el Club Natació Sabadell. L’enfrontament tindrà lloc a l’Eusebi Millán demà diumenge a les 19:30 en el partit que tanca la jornada de Copa Catalunya.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Sant Quirze

L’equip del Vallès ocupa l’última posició en un partit on els d’Alberto Peña s’haurien d’imposar si no vol perdre la pista del líder de la competició, el Sant Josep que només ha perdut un sol partit.

El Platges visita el líder

El Platges de Mataró disputa aquesta tarda a les 19:45 l’enfrontament contra el líder del seu grup de Copa Catalunya, el Barça CBS, al pavelló Juan Carlos Navarro del Sant Feliu de Llobregat.

Bàsquet fem Platges Mataró - Granollers

Les noies d’Adrià Castejón tenen una bona ocasió per donar una de les sorpreses de la categoria i apropar-se al conjunt culer, en un resultat que es mantindria per la següent fase de la competició, a les fases d’ascens, ara que només queden 3 partits per disputar-se d’aquest primer grup.