L'últim quart torna a condemnar el Mataró Feimat

Els mataronins van disputar un gran partit contra el Martorell, però no van ser capaços de tancar l'enfrontament al final

El Mataró Feimat tenia un difícil compromís, i més considerant la seva situació a la taula i l'actual ratxa de derrotes, davant el Martorell al Josep Mora. Però tot i això, els de Charly Giralt van realitzar un dels millor partits d'aquesta temporada, tot i ser incapaços d'aconseguir una victòria que acabés amb tota la negativitat que sembla que envolta l'equip.

El Martorell va agafar un mínim avantatge de sortida, dominant al final del primer quart per 20 a 24, diferència que pràcticament es va mantenir en arribar al descans, on el marcador reflectia un 40-45.

Recuperació insuficient

Els grocs van sortir dels vestidors disposats a retallar les diferències i aprofitant el millor partit de Diallo fins al moment (13 punts), van arribar al final del tercer quart tan sols un punt per sota en el marcador.

L'esforç, però, com en altres ocasions aquesta temporada, sembla que va passar factura durant l'últim quart i els vallesans van poder decantar el partit favor seu, complicant encara més la situació mataronina a la taula.

Mataró Feimat 76 – 82 BC Martorell

Mataró Feimat: Diallo (13), Guallar (10), Serratacó (16), Rodríguez (8), Ventura (11), Viñallonga (4), Espiga (-), Tardío (5), Miralles (9). 25 de 41 en tirs de 2, 4 de 13 en tirs de 3 i 14 de 20 en tirs lliures.
Parcials: 20-24, 20-21, 22-18 i 14-19.