El Platges de Mataró no perd pistonada amb una gran exhibició

Les mataronines van sortir amb la intenció de demostrar des del primer minut que el Sese no era rival

Sortida fulgurant de les noies d'Adrià Castejón, que al primer quart ja van passar per sobre de les seves rivals del Sese, amb un descomunal parcial de 27 a 4. El partit ja semblava sentenciat només començar i, segurament, per aquest motiu el segon quart es va veure una mica de relaxació ofensiva de les grogues, en un segon període on només van anotar 9 punts, malgrat que les seves rivals només anotessin 2 punts més. Al descans el partit s'arribava 36-15.

Rematen la feina a la segona part

Les mataronines ja no van donar espai per a la relaxació a la segona part, i un bon tercer quart, 22-11, va permetre situar les diferències per sobre dels 30 punts i, evidentment, amb el partit completament sentenciat.

L'últim quart va servir per veure com les diferències s'ampliaven una mica més encara i, també, per veure el primer partit d'aquesta temporada on les 4 americanes del Platges superaven els 10 punts cadascuna d'elles.

Platges de Mataró 78 – 41 Sese

Platges de Mataró: Kador (10), Gómez (10), Murat (3), A. García (3), Magriña (7), E. García (-), Cárceles (6), López (-), Harris (13), Butler (15) i Kehoe (11). 23 de 39 en tirs de 2, 5 de 16 en tirs de 3 i 17 de 26 en tirs lliures.
Parcials: 27-4, 9-11, 22-11 i 20-15.