El Mataró Parc Boet guanya i es manté al grup capdavanter

Els mataronins van derrotar al Bàsquet Pia Sabadell novament amb Rubio i Smith com a jugadors més destacats

Els nois d'Alberto Peña estaven obligats a guanyar si no volien que el Sant Josep s'escapés a la classificació. El seu rival, el Pia Sabadell, a priori era un rival assequible que ocupava la part baixa de la taula, tot i que a la realitat tampoc va ser un rival fàcil.

Els visitants van ser superiors en un primer quart marcat per la falta d'encert ofensiu, com demostra el 14 a 15 final.

Al segon quart, els dos equips millorarien ofensivament, el que semblava una mala decisió per a l'equip de Sabadell, considerant que els maresmencs es troben més còmodes en anotacions altes, i així es va arribar al descans, amb el partit molt igualat però ja amb el Mataró Parc Boet per sobre en el marcador.

El tercer quart marca diferències

Al tercer quart els taronges van ser capaços de millorar en defensa i seguir molt encertats ofensivament, d'aquesta manera, amb un parcial de 26-17 al període, permetia entrar a la part definitiva del partit amb un avantatge d'11 punts al marcador.

A l'últim quart els mataronins van continuar amb l'encert ofensiu, tot i baixar el pistó en defensa, però els partits de Marc Rubio (31 punts, 10 rebots i 6/12 en triples) i Marquie Smith (14 punts i 9 rebots) van ser massa per als vallesans que no van poder evitar la derrota davant el conjunt maresmenc.

Mataró Parc Boet 93 – 80 Bàsquet Pia Sabadell

Mataró Parc Boet: Vázquez (4), Smith (14), Canals (3), Naharro (13), Jansen (12), Franch (10), Corella (-), Rubio (31) i Forcada (6). 25 de 44 en tirs de 2, 9 de 30 en tirs de 3 i 16 de 22 en tirs lliures.
Parcials: 14-15, 25-22, 26-17 i 28-26.