El bàsquet mataroní torna a la competició després del pont

El Mataró Feimat rebrà un rival molt complicat al Josep Mora mentre que el Platges i el Mataró Parc Boet buscaran seguir a la zona alta

  • Divendres, 16 Desembre 2016 11:55

Bàsquet Mataró Feimat - Salt

El Mataró Feimat rebrà la visita aquest cap de setmana del BC Martorell al Josep Mora el diumenge 18 a les 18:30 al partit que tancarà la jornada del grup C "A" de lliga EBA.

El rival dels mataronins ocupa la tercera posició a la taula en el que , a priori, es presenta com un enfrontament complicat per als grocs per poder escapçar la ratxa de vuit derrotes consecutives que acumulen, i així intentar abandonar l'última posició en solitari de la taula classificatòria.

 

El Mataró Parc Boet rebrà el Pia Sabadell

Després d'un tram de calendari molt exigent pels d'Alberto Peña, aquest dissabte 17 a les 19:15 reben a l'Eusebi Millán el Bàsquet Pia Sabadell, penúltim classificat del grup 1 de Copa Catalunya, amb tan sols 2 victòries per 8 derrotes.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Vic

És una bona ocasió per als taronges per seguir pressionant al líder, el Sant Josep, amb qui empaten a la classificació.

 

El Platges a no deixar escapar el líder, el Barça CBS

El Platges de Mataró rebrà al Josep Mora el Sese el diumenge a les 18 a les 16:30 en un partit important per no despenjar-se del líder de la categoria, el Barça CBS.

Bàsquet fem Platges Mataró - CN Terrassa

El rival de les d'Adrià Castejón, el Sese, ocupa el tercer lloc per la cua, amb 3 victòries i 9 derrotes.