El Mataró Feimat a refer-se a Sants

Mentre que el Mataró Parc Boet buscarà seguir invicte i el Platges recuperar-se del cop davant el Barça

  • Divendres, 04 Novembre 2016 19:43

Bàsquet Mataró Feimat - GrupBarna

El Mataró Feimat tindrà una nova oportunitat aquest diumenge a les 13:00 per trencar la mala ratxa de derrotes, ara ja en suma 3 de consecutives, després del bon inici de campionat a lliga EBA.

El seu rival serà l’històric JAC de Sants, que actualment ocupa l’última posició de la taula classificatòria amb 5 derrotes per cap victòria. Així doncs, sembla una bona oportunitat perquè els de Charly Giralt recuperin el camí victoriós al Pavelló Olímpic de l’Espanya Industrial.

A per la sisena consecutiva

El Mataró Parc Boet, líder en solitari i únic equip de Copa Catalunya que encara no ha perdut cap partit, visitarà la pista del CB Sant Narcís, a Girona, aquest dissabte a les 20:00 en plenes Fires de la capital gironina.

Bàsquet Mataró Parc Boet - Gironés

El Sant Narcís actualment ocupa la novena posició amb 2 victòries i 3 derrotes, el que, a priori, sembla un rival assequible per l’equip d’Alberto Peña, que buscarà seguir invicte i sumar la seva sisena victòria consecutiva al campionat.

A refer-se a Igualada

Després de la contundent derrota al Mora davant del CBS Barça, les noies del Platges de Mataró buscaran sumar una nova victòria visitant la pista del Physic Igualada aquest dissabte a les 17:45.

Bàsquet fem Platges Mataró - CBS Barça

Les d’Adrià Castejón es trobaran un rival que ocupa la cinquena posició a la taula, tan sols una victòria per sota de les mataronines, en un duel que es preveu complicat però molt interessant.