El Mataró Parc Boet no afluixa

Els taronges sumen la seva cinquena victòria consecutiva per mantenir-se com a líders invictes

Bàsquet Mataró Parc Boet - Gironés

Els nois d'Alberto Peña, amb força baixes al seu equip, van aconseguir una meritòria victòria aquest passat dissabte, que els manté com a líders invictes de la categoria, l'únic equip que no coneix la derrota en els dos grups de Copa Catalunya.

Bona sortida dels mataronins, situant les primeres diferències en el marcador gràcies a un gran encert anotador, com reflecteix el 25 a 17 del final del primer quart.

En el segon quart, semblava que reaccionava el Bisbal Bàsquet, però els taronges aguantaven les envestides del rival, mantenint un avantatge de 4 punts quan s'arribava al descans de l'enfrontament, 40 a 36.

Marc Rubio marca les diferències

A la segona part, amb un Marc Rubio estel·lar, autor de 34 punts (amb 7 triples anotats), el Mataró Parc Boet tornava a ampliar les diferències en el marcador, aquest cop ja superant els 10 punts d'avantatge al final del tercer període, 65 a 53.

Una diferència que, per molt que els visitants intentessin remuntar, ja va ser suficient per a endur-se la cinquena victòria en cinc enfrontaments a Copa Catalunya i acabar com a líder en solitari de la categoria.

Mataró Parc Boet 78 – 68 Bisbal Bàsquet

Mataró Parc Boet: Vázquez (4), Smith (8), Hermoso (13), Arnau (6), Franch (7), Cid (6) i Rubio (34). 21 de 39 en tirs de 2, 9 de 28 en tirs de 3 i 9 de 12 en tirs lliures.
Bisbal: Macau (10), Castillo (7), Vila (3), Soler (2), Mitja (3), Nieto (23), Oliva (11), Curto (6) i Farreras (3).
Parcials: 25-17, 15-19, 25-17 i 15-13