El Platges de Mataró cedeix la imbatibilitat per un punt

En un partit molt igualat, el Cerdanyola es va endur per la mínima un partit que evita la 5a victòria consecutiva de les mataronines.

Bàsquet fem Platges Mataró - Cerdanyola

Els d'Adrià Castejón buscaven la cinquena victòria consecutiva per mantenir-se al capdavant del seu grup de lliga catalana, al davant es trobava el Cerdanyola que, amb un partit menys, arribava amb un balanç de 2 victòries i una sola derrota, i al final van ser aquestes les que es van endur un partit que no es va decidir fins als últims instants.

El partit va ser igualat en els seus inicis, on cap dels dos equips s'imposava al seu rival, mostra d'això és el 13-12 al final del primer període.

Al segon quart les coses no van canviar gaire, tot i que les grogues van aconseguir arribar al descans amb una diferència de 4 punts, després de dominar el segon període per 14 a 11.

Fatídic tercer quart i reacció insuficient

La sortida dels vestidors va ser fatal per a les grogues, on un parcial de 12 a 22 les va situar 6 punts per sota en el marcador a l'entrar a l'últim quart. Una diferència que, malgrat els esforços, a última instància no van poder acabar de capgirar, tot i les bones actuacions de Ford i Harris.

Platges Mataró 58 – CBF Cerdanyola 59

Platges Mataró: Kador (7), Gómez (7), Ford (10), Hurtado (3), Murat (2), García (2), García (0), Cárceles (9), López (0), Harris (14), i Keohe (4).
Cerdanyola: García (9), Pérez (10), Jiménez (0), Marcelo (2), Arbizu (12), Molina (8), Casademont (4), Benedicto (0) i Mungo (14).
Parcials: 13-12, 14-11, 12-22 i 19-14.