El nou projecte del Mataró Parc Boet es presenta al Millán

Rep el dissabte el Santa Coloma

El Mataró Parc Boet debuta a casa després de la bona victòria aconseguida el cap de setmana a passat a la pista del Club Natació Sabadell per 78-85.
El dissabte a les 19.15 hores rep al Pavelló Eusebi Millan l'equip del Santa Coloma que a la primera jornada també va guanyar, en el seu cas a la pròpia pista, davant el Sant Gervasi per 83-72.
Serà una bona ocasió per veure el nou projecte de l'equip taronja, dirigit un any més per Alberto Peña, que comptarà a les seves files amb dos nord-americans: Marquie Smith i Rey Jensen.

161006Ba_SmithJensen

L'equip femení del Mataró Parc Dori Dori Boet juga a la pista del Sant Andreu de Nazaret a les 18 hores del dissabte en partit de Primera Catalana.

El Mataró Feimat es desplaça a Saragossa

El Mataró Feimat va començar amb una gran victòria a casa davant l'AE Collblanc Aracena en la seva nova singladura a la Lliga EBA després de cinc temporades d'absència a la mateixa.
I el primer desplaçament de l'equip de Charly Giralt porta l'equip fora de Catalunya, a terres aragoneses, per jugar contra l'Olivar de Saragossa que a la primera jornada va perdre per 81-69 a Menorca.

El femení del Platges també es desplaça

L'equip femení del Platges també ha començat de forma esplèndida amb tres victòries i està situat al capdavant de la classificació igualat amb el Barça CBS. Aquest cap de setmana juga a la pista del SESE de Barcelona, que és el cuer, amb tres derrotes, i per tant sembla bastant possible continuar amb la bona ratxa.