El Mataró Parc Boet guanya i manté vives les seves opcions

Els mataronins necessitaven la victòria per continuar lluitant per la quarta i última plaça de playoffs

Bàsquet Mataró Parc Boet - Circol

Als d’Albert Peña només els valia la victòria si volien seguir amb opcions de classificació per a les fases d’ascens, és a dir, arribar a la quarta plaça de la classificació, i en el partit disputat a l’Eusebi Millán contra el Círcol Cotonificio de Badalona, no van fallar.

Això sí, el partit no va ser gens fàcil, i des de bon començament els badalonins ja deixaven clar que no venien a Mataró a fer turisme, d’aquesta manera, s’enduien el primer període d'aquest enfrontament per 16 a 23.

Els taronges, sabent el què s’hi jugaven, van reaccionar en el segon quart aconseguint un contundent parcial i arribant al descans per davant en el marcador, que reflectia, tot i això, un igualat, 38 a 34.

No es resol fins a l’últim període

A la represa, els que podien pensar que el partit s’acabaria de forma ràpida, no podien estar més equivocats, i els badalonins novament van poder forçar la igualada al final del tercer quart, 52 a 52, amb tot per decidir.

La bona actuació de Marc Rubio i Marc Hermoso (16 i 17 punts respectivament) va resultar clau en l’últim quart, on els mataronins, conscients de què estava en joc, no es van deixar emportar per la possible pressió de la situació i van aconseguir decantar el partit a favor seu, 76 a 68. D’aquesta manera segueixen vius a la competició, tot i que depenen de la derrota del Vic per poder aconseguir la quarta plaça, quan només queden dues jornades per disputar-se.

Mataró Parc Boet 76 – 68 Círcol Catòlic Cotonificio Badalona

Mataró Parc Boet: Rubio (16), Pizarro (2), Canals (13), Hermoso (17), Arnau (2), Ros (0), Franch (12), Forcada (12), Duran (0) i Moran (2).
CC Cotonificio Badalona: Ferrer (7), Lladó (5), Viñallonga (14), Pou (2), Jerez (13), Galzens (11), Colom (0), Carreras (16), Rubio (0) i Porteza (0).
Parcials: 16-23, 22-11, 14-18 i 24-16