El Pasarela Mataró cau al final contra l'Almeda

Les mataronines aguanten tres quarts però cedeixen a l'últim contra el segon classificat

Mataro-cerdanyola

Les noies d’Adrià Castejón no van poder donar la sorpresa contra l’Almeda, el segon classificat de la categoria, tot i mantenir opcions fins al final del tercer quart, on van patir el desgast i ja no van poder aguantar el seu rival, per acabar perdent per 51 a 42.

Les grogues van començar bé l’enfrontament, aconseguint arribar amb avantatge al final del primer quart per 11 a 13. Just a l’inici del segon període però, les locals van millorar recuperant la iniciativa en el marcador aprofitant-se de la falta total d’encert mataroní, en un quart on només van anotar 3 punts, tot i que el partit seguia completament obert quan s’arribava al descans, 19 a 16.

S’enfonsen al final

L’Almeda va sortir millor dels vestidors, amagant trencar el partit amb un parcial que les va portar a dominar el matx per 8 punts de diferència. Però les mataronines no estaven disposades a tirar la tovallola tan aviat i amb la bona actuació de Maria Cordón, arribaven a l’últim quart només 5 punts per sota.

A l’últim quart però, el conjunt local va tornar a augmentar la màxima diferència que, amb el desgast que acumulaven les grogues, aquest cop ja va ser impossible de remuntar, finalitzant el partit 51 a 42.

Basket Almeda 51 - 42 Pasarela Mataró

Basket Almeda: Brito (0), Genius (6), Alanís (5), Tapia (7), Pujol (8), Clavero (6), González (2), Acevedo (2), Tajahuerce (0), Oma (10), Sala (3) i Brandao (2).
Pasarela Mataró: Fuentes (0), Gómez (6), Fernández (3), Martínez (0), Del Santo (6), Ferrer (0), Hurtado (3), Cordón (15), López (2) i Dixon (7).
Parcials: 11-13, 8-3, 17-15 i 15-11.