El Mataró Parc Boet s’exhibeix per trencar la ratxa

Els mataronins tornen a sumar una nova victòria davant del Sedis

Bàsquet Mataro Parc Boet - Sedis

Els d’Albert Peña, després de 4 derrotes consecutives, es van retrobar amb la victòria davant del cuer de la categoria, el Sedis Hidrology. Però ho van fer recuperant les bones sensacions amb una victòria sense contemplacions.

De fet, al final del primer quart, ja dominaven en el marcador de forma clara i contundent, situant un 19 a 9. Tot i això, els pirinencs van aconseguir no despenjar-se abans del descans, fins al punt d’apropar-se en el marcador, i enviant el partit als vestuaris reflectint un 35 a 28.

Sentència després del descans

Els taronges van sortir dels vestidors mentalitzats que no podien permetre que el partit s’escapés, i amb ben pocs minuts ja havien sentenciat el matx, que arribaria al final del tercer quart 61 a 42.

L’últim període, ja sense història, va acabar de servir perquè els locals fessin encara més gran la diferència en el marcador, a més a més de poder recuperar sensacions, que de ben cert ho necessitaven, fins a arribar al 84 a 55 final.

Marc Rubio es va alçar com l’autèntic líder anotador local, anotant 23 punts, tot i això, tampoc ens podem oblidar de destacar a Marc Forcada, sumant dobles figures amb 15 punts i 15 rebots i Marc Hermoso amb 16 punts.

Amb aquesta victòria, els taronges recuperen la cinquena posició, a un sol partit dels quarts, l’última plaça de playoff, quan només queden tres jornades per jugar-se.

Mataró Parc Boet 84 – 55 Sedis Hidrology

Mataró Parc Boet: Rubio (23), Gómez (2), Canals (9), Hermoso (16), Arnau (4), Viñas (3), Navarro (4), Franch (2), Forcada (15), Duran (2) i Salmeron (4).
Sedis Hidrology: Fernández (6), Tomas (12), Serrato (7), Seguin (5), Sole (1), Ausas (0), Bregolat (4), Morer (10) i Fernández (10).
Parcials: 19-9, 16-19, 26-14 i 23-13.