Victòria de prestigi del Mataró Feimat

Els mataronins guanyen a la pista del líder i somien amb atrapar-lo

mataro.st adrià

Els de Marc Guillem van aconseguir una gran victòria el passat dissabte derrotant el líder de la categoria, el Sant Adrià, a la seva pròpia pista. La victòria, combinada amb la derrota del Sant Josep, permet als mataronins escalar fins al segon lloc de la taula, assegurar-se matemàticament l’accés als playoffs i mantenir vives les opcions d’aconseguir el primer lloc, després d’assegurar-se també l’average contra el Sant Adrià.

El partit va començar molt bé pels maresmencs, que de bon principi ja van començar a marcar diferències en el marcador, que fins i tot van arribar a superar els 10 punts, tot i que en finalitzar el primer quart s’havien reduït a 9.

El segon quart però, va començar amb un bon parcial dels locals que aconseguirien empatar el partit a 32, amb els grocs molt vius encara, com reflecteix el parcial que van aconseguir abans del descans, per recuperar una diferència de 7 punts de camí als vestuaris.

Aguanten la pressió a la segona part

Un bon tercer quart anotador visitant, va permetre mantenir l'avantatge al llarg del període, finalitzant amb 8 punts de diferència tot esperant afrontar el període definitiu. Un quart que començaria força malament, amb 6 punts seguits locals que deixaven el partit completament igualat.

Els locals, que centraven les seves ires amb l’àrbitre de l’enfrontament, van intentar pressionar fins a l’últim moment, però els mataronins van saber gestionar molt bé aquests últims minuts per assegurar-se la victòria, sent el primer equip visitant que l’aconsegueix aquesta temporada a Sant Adrià.

UB Sant Adrià 78 – 82 UE Mataró Feimat

UB Sant Adrià: Herrerías (10), Bassas (6), Murua (2), Tort (6), Morales (8), Farres (0), Pérez (6), Muñoz (6), Nogales (7), Espiga (5), Serra (14) i Roure (6).
UE Mataró Feimat: Aguirrezabala (4), Guallard (3), Serratacó (23), Costa (4), Ventura (0), Ariño (18), Romero (20), Tardio (3), Coll (4) i Traver (3).
Parcials: 12-21, 25-23, 22-23 i 19-15.