El Mataró Parc Boet no pot trencar la ratxa

Els mataronins, tot i tenir opcions fins al final, cauen a Sant Cugat

boet-Minguella

Els d'Albert Peña, necessitats de trencar la ratxa de derrotes si no volien perdre les opcions de jugar les fases, van disputar un partit molt igualat a Sant Cugat, amb opcions fins als últims instants, però el partit finalment es va decantar pels locals per un marcador de 70 a 67.

El primer quart ja s’intuïa que es tractaria d’un partit igualat, com així ho mostrava el 16-14 de parcial durant el primer període. El joc interior local és qui capitalitzava totes les opcions ofensives dels seus, mentre era Carles Canals qui, sobretot gràcies a l’encert als tirs lliures, mantenia el partit molt igualat quan s’arribava al descans amb el marcador reflectint el 33 a 32.

Sense aconseguir la remuntada

La segona part va mantenir la mateixa tònica d’igualtat, amb els locals que seguien fonamentant el seu atac a la fortalesa interior, i així s’arribava al final del tercer quart, 53 a 50, amb tot el partit per decidir-se a l’últim quart.

Els taronges, tot i intentar-ho, no van poder capgirar el marcador i van perdre per 70 a 67. Una derrota que els relega a la sisena posició de la taula, a una victòria per sota el quart classificat, quan ja només queden 4 jornades per disputar-se.

Els mataronins però, tindran una oportunitat el pròxim cap de setmana per acabar amb aquesta dinàmica negativa de resultats, enfrontant-se a l’últim classificat de la categoria.

UE Sant Cugat 70 – 67 Mataró Parc Boet

Sant Cugat: Sanahuja (7), Olaguibe (13), Reyes (22), Rodríguez (3), Reyes (11), Aldean (0), Barquets (2), Martín (10), Ortega (0) i Pascual (2).
Mataró Parc Boet: Rubio (10), Gómez (6), Canals (18), Hermoso (7), Arnau (14), Redrado (0), Franch (2), Forcada (8), Duran (2) i Salmerón (0).
Parcials: 16-14, 17-18, 20-18 i 17-17.