"Tenim el premi molt a prop i lluitarem per aconseguir-lo"

Entrevistem a Marc Guillem, entrenador del Feimat Mataró

Derbi Mataró-Boet

Com valores la temporada fins al moment?

 

Ens havíem proposat arribar a les últimes jornades amb l’opció d’arribar a fases. Queden 6 jornades per acabar la fase regular i ens trobem en plena lluita per aconseguir l’objectiu i ja hem passat la part més complicada, per llarga, de la competició. Ens queden 6 jornades per donar-ho tot i buscar el premi. Sobretot ara que estem molt més a prop d’aconseguir-lo.

La victòria al derbi sembla que us va donar un impuls de confiança força important, no?

Sabem que hi ha moments de temporada on tot és molt més fluid i en altres quan està més complicat. De fet, quan treballes més als entrenaments a vegades costa més ser fluid al joc. Va arribar el partit i érem conscients que havíem de fer un salt de qualitat, de cara a les nostres aspiracions. I aquestes dues victòries han estat importantíssimes. Esperem, però, que l'aturada de Setmana Santa no ens hagi aturat també la dinàmica, molt bona, que portava l’equip.

Com afronteu el tram final de la temporada?

Molt conscients de tenir un calendari molt exigent, jugant a pista de dos equips que es juguen estar entre els quatre primers i després altres que es juguen la permanència, que de cop comencen a aconseguir resultats contra els de dalt. La qüestió és estar al màxim, perquè segur tots els partits ens exigiran al màxim, però el premi de la post-temporada és prou il·lusionant per seguir concentrats i al màxim per arribar-hi.

A nivell personal, és la teva primera temporada com tècnic del Feimat Mataró. Quina valoració en fas?

No és moment d’aturar-se a valorar. Ni a nivell personal, ni d’equip, sobretot quan es juguen tantes coses. Ni jo com a tècnic, ni els jugadors. No és moment de valorar res i concentrar-se en anar a  fons per allargar la temporada al màxim i viure aquests dos mesos que resten, que voldrà dir que hem arribat el més lluny possible, de la manera més emocionant possible. Si ens centrem i anem a totes ja tindrem temps quan acabi la temporada de plorar, celebrar o fer les valoracions que siguin necessàries de la temporada i de cara al futur.