El desgast condemna el Pasarela Mataró en l’últim quart

Les mataronines fan un bon partit però no poden acabar amb la ratxa de mals resultats

Mataro-Terrassa

Les noies d’Adrià Castejón mostren una clara millora en el seu joc, però paguen l’esforç realitzat durant tot el partit, deixant que la victòria s’escapés als últims minuts davant del JE Terrassa.

Les grogues ja van començar amb ganes de recuperar-se dels mals resultats acumulats, dominant el partit des de bon començament. Sheila Dixon recuperava el seu encert i Carol del Santo es mostrava molt efectiva tancant la zona. Així, el primer quart se l’enduia el Pasarela per 16 a 18.

La reacció visitant no es va fer esperar, dominant el segon quart per complet, situació que portaria el partit al descans amb un dèficit de set punts, 33 a 26.

Reacció mataronina en el tercer quart

A la sortida dels vestidors, les maresmenques van sortir disposades a no deixar caure els braços, i amb un parcial de 10-19, s’endurien el tercer quart, recuperant la iniciativa del partit, on s’havia de sumar també el bon partit anotador de Teresa Gómez.

Però l’esforç de la remuntada va passar factura en l’últim quart, l’encert va baixar considerablement i l’equip de Terrassa, recolzat pel públic local, va aconseguir la victòria en els últims minuts del partit situant el 57 a 54 final.

JE Terrassa 57 - 54 Pasarela Mataró

JE Terrassa: Lorca (6), Til (0), Arus (3), Flores (8), Schröder (9), Nebot (4), Meca (8), Ricart (0), Silva (4) i Johnson (15)

Pasarela Mataró: Gómez (12), Murat (2), Del Santo (8), Hurtado (3), Garcia (0), Cordon (7), López (2) i Dixon (20)

Parcials: 16-18, 33-26, 43-45 i 57-54.