Les baixes condemnen el Pasarela Mataró davant el cuer

Les grogues van caure a casa de forma contundent davant el cuer de la competició, el CB Grup Barna, en un partit sense història

ba fem mataro-st nicolau

Les noies d’Adrià Castejón no van poder aprofitar el seu enfrontament contra el cuer de la classificació, el CB Grup Barna, i van encaixar una dolorosa derrota a casa, on les baixes locals va ser una llosa massa important pel desenvolupament del partit, marcat pel desencert generalitzat dels dos conjunts.

Des de bon començament, el conjunt barceloní ja es va anar distanciant en el marcador i posant els fonaments del que seria una contundent victòria en pista mataronina. De fet, al final del primer quart ja es veia clar que no seria el partit de les mataronines, que ja perdien per 5 a 21.

Reacció insuficient

Entre les locals, només Carolina del Santo mantenia la cara al partit, i just després de la màxima diferència visitant, 11-28 als 15 minuts de joc, semblava que arribava la reacció local, que després d’un parcial d’11 a 0 retallarien fins al 22-28. L’esforç de la remuntada però, passaria factura a les mataronines que arribarien al descans amb una diferència negativa de 9 punts, 22 a 31.

La segona part s’iniciava amb un nou intent de remuntada local, que aconseguiria reduir la diferència fins als 5 punts, però una nova reacció visitant i la falta d’encert de les de casa va acabar amb qualsevol intent de victòria local, tornant a posar la diferència per sobre dels 10 punts al final del tercer quart, 28-40.

Poca història més en l’últim quart, on les jugadores del Pasarela ja no van oposar resistència, condemnades pels seus pobres percentatges d’encert al llarg de tot al partit (27% en tirs de 2 i 20% en triples), per arribar al marcador final de 37 a 51.

Pasarela Mataró 37 - 51 CB Grup Barna

Pasarela Mataró: Teresa Gómez (2), Esther Murat (5), Carolina del Santo (9), Sandra López (4) i Sheila Dixon (7) - cinc inicial - Laia Rubio (4), Paula Moreno (0), Tania Hurtado (1) i Maria Cordon (5).
CB Grup Barna: Picornell (10), Torron (7), Traball (9), Carbonell (8) i Zabalo (3) - cinc inicial - González (6), Grau (4), García (2) i Casadevall (2).
Parcials: 5-21, 22-31, 28-40 i 37-51.

El conjunt mataroní s’enfrontarà al Terrassa, quart classificat, en la propera jornada, esperant recuperar efectius.