L'intens i emocionant derbi local per al Mataró Feimat

El Mataró Parc Boet té opcions fins el final però acaba caient per un ajustat 84 a 86

Derbi Mataró-Boet

Espectacular ambient al Pavelló Eusebi Millan en un gran derbi mataroní, entre dos equips que arribaven empatats a punts a la tercera posició de Copa Catalunya. Un derbi que va complir les expectatives amb un resultat que deixa el Mataró Feimat amb un partit més guanyat i l'average a favor, després de trencar la gran ratxa del Boet.

Mataró Parc Boet 84-86 UE Mataró Feimat

Mataró Parc Boet: Marc Rubio (17), Carles Gómez (3), Carles Canals (14), Marc Hermoso (23), Pau Ruzafa (8), Quim Franch (7), Marc Forcada (12) i Marc Arnau.
Mataró Feimat: Martín Aguirrezabalaga (20), Ike Guallar (7), Santi Serratacó (16), Jordi Costa (6), Sergi Ventura (2), Natxo Ariño (27), David Romero (2), Ferran Tardío, Sergi Puig i Marc Traver (6).
Parcials: 25-20, 48-49, 68-65 i 84-86.

El partit va ser en tot moment igualadíssim. Els locals van acabar el primer quart cinc punts, amunt, però el Feimat amb uns inspiradíssims Ariño i Aguirrezabalaga es posaven un per sobre al descans (48-49). L'encert des de la línia de triple va ser clau, doncs els visitants en van encistellar 11 per només 6 dels locals.

El tercer quart donaria una mica més de marge als grocs, però finalment, com acostuma a agradar al públic, tot es va acabar decidint en el tram final de partit, amb un darrer quart que ha estat realment dels que fan afició. El Feimat agafava per primer cop al partit set punts de renda, després d'anotar un triple (74-81) quan faltaven menys de quatre minuts pel final.

Però el Mataró Parc Boet s'ha refet, gràcies a l'encert sota el cèrcol d'Hermoso, i ha pogut reduir diferències i posar-se de nou dins del partit. Amb 80-83, Marc Rubio ha recuperat una pilota i ho ha provat des de lluny demanant falta quan llançava de tres, però l'àrbitre no ho ha vist així i li han acabat assenyalant una tècnica per les protestes. Això ha permès als grocs agafar cinc punts de marge després d'anotar dos tirs lliures dels tres que han tingut (el de la tècnica i d'una falta posterior sobre Ariño) per posar el 80-85.

Però el Boet ha tirat d'èpica i Ruzafa ha fet un espectacular bàsquet de dos, que els taronges demanaven de tres, mentre era objecte de falta. Ruzafa, ha fallat el tir lliure posterior, però el rebot ha estat pel Boet, que ha tingut diverses opcions de tir i finalment ha fet el 84-85 a cinc segons pel final. Ha servit de banda la Unió Esportiva, sent objecte de falta ràpida, de la que Ariño n'ha fet un dels dos. Encara ha tingut temps el Boet de buscar el triomf amb un triple. Han buscat Marc Rubio que ho ha provat en posició forçada i el tir s'ha estavellat al ferro. El derbi pel Feimat.