Sessió doble al Palau Mora el diumenge a la tarda

Tant l'equip masculí com el femení de la UE Mataró juguen a casa, mentre el Mataró Parc es desplaça

160305Ba_Sessiódoble

El diumenge a la tarda al Palau Josep Mora hi ha sessió doble de bàsquet, ja que els dos equips de la UE Mataró juguen a la seva pista en partits de Copa Catalunya.

Primer, a les 17.45 hores, l'equip femení, el Pasarela Mataró, rep el Bàsket Almeda de Cornellà, un equip que lluita per l'ascens i que està igualat en la primera posició d'aquesta fase amb Joventut Les Corts i GEEG, amb 8 victòries i 2 derrotes, bastant per sobre de l'equip mataroní que porta un balanç de 4-6. Per tant sembla complicat el partit, però que per a l'equip d'Adrià Castejon el resultat marcarà les aspiracions del que resta de campionat.

Després, a les 19.30 hores, l'equip masculí, el Mataró Feimat, rep el Sedis. En aquest cas la cosa està ben diferent, ja que l'equip local està lluitant per entrar en una de les quatre primeres places que permeten lluitar per l'ascens amb 36 punts, i l'equip lleidatà està a la cua amb 26 punts. I a més l'equip que prepara Marc Guillem té ganes de treure's l'espina de la derrota patida a la primera volta per 59-56 a La Seu d'Urgell, en què va ser la primera derrota de la temporada, i a la vegada d'agafar bones sensacions de cara al derbi mataroní del dissabte dia 12 al pavelló de Pla d'en Boet.

El Mataró Parc Boet juga a Castellar

Per la seva part el Mataró Parc Boet, a l'espera del vibrant derbi que ens espera la setmana següent a l'Eusebi Millan, juga el diumenge a les 19 hores a la pista del Castellar.

L'equip taronja està igualat ara mateix en la tercera posició del grup amb el rival ciutadà (15 victòries i 6 derrotes) i vol arribar al derbi amb aquesta igualtat i per això haurà de sumar a la pista d'un equip que lluita a la zona baixa per evitar el descens, i que té 29 punts, amb 8 victòries i 13 derrotes. A la primera volta a Mataró l'equip de Alberto Peña es va imposar per 82-69, en un partit jugat en dos dies, ja que és aquell en què es va trencar un tauler i això va obligar a suspendre el partit.

El que va passar a la primera volta al Millan