Derrota del Feimat a Sant Cugat i el Pasarela a Les Corts

Mal cap de setmana pels primers equips de la Unió Esportiva Mataró que no van poder sumar fora de casa. Aquest cap de setmana tocarà refer-se al Palau Josep Mora.

Mataró Feimat Sant Cugat

El Mataró Feimat cau davant un millorat Sant Cugat

COPA CAT.MASC. | El Mataró Feimat no va poder sumar a Sant Cugat, contra un equip que va fer el seu millor partit de la temporada. Després d'un primer quart igualat (10-11), els locals van fer un gran segon quart agafant un marge de 15 punts. Els grocs no van poder reaccionar fins al darrer període, quan van retallar per sota dels 10 punts, però la diferència en el marcador ja va ser massa gran i el triomf va quedar-se a casa.

UE SANT CUGAT 71-61 MATARÓ FEIMAT

MATARÓ FEIMAT: Jordi Costa (6), Nacho Ariño (6), Ike Guallar (11), David Romero (15), Santi Serratacó (13), Martin Aguirrezabala (7), Sergi Puig, Sergi Ventura (1), Ferran Tardío (2).

Vídeo-Resum de Cugat.cat

El nou líder les supera

COPA CAT.FEM. | Contundent derrota del Pasarela Mataró a la pista del Joventut Les Corts, equip que es col·loca líder d'aquesta 2a Fase. Les mataronines van anar sempre a remolc de les locals que al descans ja guanyaven de dotze (36-24) i es van acabar d'enfonsar al tercer quart amb un parcial de 25 a 12 per les barcelonines.

JOVENTUT LES CORTS 71-49 PASARELA MATARÓ

PASARELA MATARÓ: Teresa Gómez, Esther Murat, Anna Garcia (3), Maria Cordon (7), Carolina del Santo (6), Sheila Dixon (25), Pili Fernández (2), Laia Rubio (2) i Sandra López (2).