El Pasarela Mataró inicia la segona fase amb victòria

El conjunt mataroní continua en ratxa i supera a casa el Cerdanyola

Mataro-cerdanyola

El Pasarela Mataró va començar la fase pel títol de la Copa Catalunya Femenina amb una convincent victòria a casa davant el Cerdanyola. Les mataronines sabien que per tenir veritables opcions d’acabar entre les quatre primeres havien de començar aquesta segona fase guanyant, i no van fallar i van superar 61-48 el Cerdanyola.

El matx va començar amb un Mataró fred que al minut 5’ de joc ja perdia 2 a 11 i que va reaccionar per retallar diferències abans d’acabar el període. En el segon quart el Pasarela va fer tota una exhibició de joc i amb un parcial de 23 a 8 va passar per sobre del Cerdanyola i va marxar al descans 9 punts a dalt (32-23). A la represa la tònica va ser la mateixa i el conjunt mataroní amb un parcial de 17-9 en el tercer quart va encarrilar el triomf.

PASARELA MATARÓ – CB CERDANYOLA 61-48

MATARÓ: Teresa Gómez (2), Esther Murat, Maria Cordon (11), Carolina del Santo (7), Sheila Dixon (16) cinc inicial; Pili Fernández (5), Laia Rubio, Tania Hurtado (9), Sandra López (11).

MARCADOR: 9-15, 32-23, 49-32, 61-48.