El Mataró Feimat no falla i continua tercer

Els mataronins van superar amb nota el seu compromís davant un rival perillós

Mataro-artés

Després de les victòries dels dos primers classificats, el Sant Josep i el Sant Adrià, el Mataró Feimat no va fallar a casa i va superar 78-64 el sempre perillós Club Bàsquet Artés, un dels equips que lluita per enllaçar amb els llocs de fases d’ascens i que és un dels conjunts més encistelladors de la categoria.

Els mataronins, que van fer un partit molt seriós en defensa, van dominar el rebot i amb un bon percentatge de tir van acabar el primer quart set punts a dalt (22-15), En el segon quart el matx es va equilibrar, però els mataronins van aguantar les envestides visitants i van arribar al descans guanyant 36-31.

En el tercer període el Mataró amb un parcial de 22-16 va arribar al darrer quart amb 11 d’avantatge, una diferència que va ser insalvable tot i els intents del conjunt visitant. Santi Serratacó amb 22 punts i 8 rebots va ser el més destacat dels grocs.

MATARÓ FEIMAT – CB ARTÉS  78-64

MATARÓ: Jordi Costa (12), Nacho Ariño (10), Ike Guallar (4), David Romero (11), Santi Serratacó (22) cinc inicial; Martin Aguirrezabala (5), Sergi Puig, Sergi Ventura (2), Ferran Tardio (2).

MARCADOR: 22-15, 36-31, 58-47, 78-64.