Segona derrota seguida del Mataró Feimat

El conjunt groc cau inesperadament a casa davant el Castellar, un dels equips que lluita per la permanència

Mataró platges-geieg

Després de perdre la setmana passada a la complicada pista del Vic, el Mataró Feimat ha tornat a perdre aquest diumenge a casa 68-71 davant el Castellar, un dels equips de la zona baixa de la classificació que lluita per mantenir la categoria. Els visitants que venien d’aconseguir una bona ratxa de resultats, han demostrat no ser el mateix equip de la primera volta i s’han emportat la victòria de Mataró en un final d’infart on la sort ha somrigut al Castellar.

Després d’uns primers minuts de domini local, els visitants han capgirat la situació i han marxat al descans guanyant de sis punts 29-35. A la represa els grocs han igualat les forces i s’ha arribats als darrers minuts amb tot per decidir. Després d’uns intents finals d’infart i d’alguna decisió arbitral que ha perjudicat al Mataró, el Castellar s’ha emportat aquesta valuosa victòria que l’allunya dels llocs de descens directe.

Tot i la derrota, el conjunt groc continua tercer però empatat a victòries amb el Vic, i a dues victòries dels dos primers classificats, el Sant Adrià i el Sant Josep de Badalona que no han fallat i han guanyat els seus respectius partits.